MOLNTJÄNSTER

Ett omfattande molntäcke

Molnet (IT-moln, Cloud Computing, Molntjänster etc.) innebär att diverse IT-tjänster som dina program, backup och serverkapacitet numera kan levereras eller tillgängliggöras genom att internet ersätter behovet av en lokal hårddisk eller dator om du så vill. Så länge du har tillgång till internet kommer du åt dina filer och dina program.

Hör av dig så tar vi en kaffe och pratar IT!

Inget nytt under solen

Egentligen är det inte så revolutionerande eller komplext som det kan göra sken av, snarare en omskrivning för en rad sedan länge etablerade begrepp, så som ASP, SaaS, Terminalserver, Citrix, Remote Desktop, IT-på kran och Webbapplikation. Och när vi använder ordet outsourcing så menar vi att en stor del av IT-miljön är molnbaserad. Samtidigt omfattar Asedos tjänster inom outsourcing mer eftersom vi tar ett helhetsansvar och agerar som om vi vore din egen IT-avdelning avseende strategi, support och utveckling.

 

Helhetslösning

Visst säljer vi Hosted Exchange, Hosted Antivirus eller drift av separata program om du vill ha det, men Asedo är först och främst en leverantör av IT-driftlösningar det vill säga helhetslösningar, och är alltså inte en leverantör av enskilda små molnprogram. Det finns det andra som gör bättre.

 

Din IT-meteorolog

Tekniken är alltid underordnad verksamheten när du jobbar med Asedo. Vi vill inte fastna i någon begreppsförvirring. Vi vill att ni ska kunna slappna av och vara trygga med att ni alltid har tillgång till det allra senaste och istället kan fokusera på er kärnverksamhet.

Kontakta oss

Asedo Sverige AB
Telefonvägen 30
126 26 Hägersten
08-684 048 40
info@asedo.se

Följ oss på Sociala medier

asedo-logo_rgb-1
© 2017 Asedo Sverige AB

Få nyheter från oss: