Server-, applikationsdrift & lagring

Det ska bara funka

Varje applikation kräver en server. Vi lever som vi lär, och har valt att inte ha servrarna i egen datahall då vi vet att det finns de som gör det bättre än oss. Att ha datahall är inte vår kärnverksamhet, däremot är det få som är bättre än oss på att hantera servrarna.
Era servrar ska vara tillförlitliga, era applikationer alltid vara tillgängliga och informationen säkert lagrat. Kanske inte de mest spännande sakerna i världen, och knappast något vi tror att du vill lägga tid och kraft på i onödan. Just därför hjälper vi dig att slippa tänka på det. Vi hittar en lösning som passar just dina behov så att du kan fokusera på din verksamhet.

Serverdrift

Hos Asedo tar vi serverdrift på allvar och vet att varje server kräver sitt jobb. Den ena servern är inte den andra lik. En applikation kan kräva mycket kraft, en annan liten kraft, detta gör att vi skräddarsyr din server efter vad din applikation kräver, med andra ord skall du inte betala mer än vad du behöver. Det som är viktigt för dig är att servern skall fungera, uppdateras, övervakas och backas upp.

Asedos servertjänst innehåller:

N

Hantering av virtuell eller fysisk hårdvara

N

Support, Backup, Övervakning

N

Antivirus

N

Säkerhetsuppdatering av operativsystem

N

Kapacitetsplanering och Rapportering

Applikationsdrift

En bra och trygg applikations drift kan vara A och O för ditt företags framgång. Genom att lägga driften av dina applikationer hos Asedo, kan du verkligen slappna av och fokusera på din kärnverksamhet. Precis som Du så är vi också väldigt bra på vår kärnverksamhet som är att drifta våra kunders applikationer. I vår tjänst applikationsdrift ser vi till att dina applikationer tas hand om på ett tryggt och korrekt sätt.

Asedos applikationsdrift ger dig:

N

Transparens, support och personlig service

N

Tillgänglighetsgaranti SLA, efter dina önskemål

N

Ändringshantering och uppdatering

N

Leverantörssamordning

N

Backup, dokumentation

Kontakta oss

Asedo Sverige AB
Telefonvägen 30
126 26 Hägersten
08-684 048 40
info@asedo.se

Följ oss på Sociala medier

asedo-logo_rgb-1
© 2017 Asedo Sverige AB

Få nyheter från oss: