FÖRETAGSTELEFONI

Jobba smartare

Det finns många telefonilösningar att välja mellan och många tycker att det är ett tidskrävande och svårt val. Vårt mål är att föreslå en lösning som utifrån era behov och förutsättningar passar ert företag bäst, funktionellt såväl som prismässigt. Du sitter på kunskapen för hur ditt företags kommunikationsbehov ser ut, så berätta det gärna för oss så lovar vi att ge er en grym lösning. Självklart ser vi till att telefoniplattformen funkar ihop med din IT-lösning. Kontakta oss direkt så berättar vi.

Anpassad lösning

För oss innebär vår oberoende att vi står helt utan affärsmässiga kopplingar till andra externa parter. Detta gör att alla de råd och rekommendationer vi ger utgår från vår bedömning av er situation och hur den i just ert fall lämpligast bör förändras för att ge önskad effekt.

Det ska bara funka

Oavsett bransch och verksamhet är vi på Asedo väl insatta i betydelsen av telefonin på ett företag. Telefonin ska bara fungera. Alltid. Därför är det viktigt för oss som leverantör att ni som kund alltid känner er trygga i att veta att ni alltid har tillgång till det senaste inom telefonilösningar. Då kan ni koncentrera er på att göra det ni är bäst på – er verksamhet.

Kontakta oss

Asedo Sverige AB
Telefonvägen 30
126 26 Hägersten
08-684 048 40
info@asedo.se

Följ oss på Sociala medier

asedo-logo_rgb-1
© 2017 Asedo Sverige AB

Få nyheter från oss: