Slipp krångel, vi löser det.

Vi hjälper små och medelstora företag att ta steget över till en samlad IT-lösning. Vår lösning är inte beroende av dyra konsulter då den är skalbar och molnbaserad. På så vis maximeras affärsnyttan och medarbetarnas arbetsglädje ökar.

mer tid till arbete
heltäckande it-lösning
molnbaserad & prisvärd
vår it-lösning omfattar

IT som tjänst

IT som tjänst är våra paketerade IT-tjänster och lösningar. Genom att köpa IT som tjänst slipper ni investera i egen IT-relaterad utrustning, system eller program. Asedo ansvarar för driften av hela eller delar av er IT-miljö till en fast månadskostnad.

Asedo 365 Copilot

Asedo 365 Copilot automatiserar repetitiva uppgifter för att öka företags lönsamhet och effektivitet. Vår lösning, som är utformad för smidig integration och kontinuerlig utveckling, säkerställer att företag ständigt leder inom teknologins framkant.

Nätverk som tjänst

Nätverk som tjänst [NaaS] innebär att ni får ett nätverk som är anpassat till just er verksamhet och era behov, till en fast månadskostnad. Inga dyra investeringar behövs, enkelt att budgetera, och vi på Asedo säkerställer tillgänglighet och funktionalitet.

Telefoni och övrig kommunikation

Samla alla era telefoni- och kommunikationstjänster, såsom operatörsavtal och hårdvara, hos oss på Asedo. Vi jobbar märkesobereonde med de flesta etablerade aktörerna på marknaden. Enkelt och effektivt!

Fastighetsdigitalisering

Med Proptech, eller fastighetsdigitalisering som vi kallar det, hjälper vi fastighetsägare och dess hyresgäster att säkerställa högsta driftssäkerhet. På så sätt får ni smartare fastigheter och sparar både tid och pengar. Vi kopplar helt enkelt upp era fastigheter för ökad säkerhet, effektivitet och överblick.

Print som tjänst

Med Print som tjänst får er verksamhet rätt utskriftslösning, dimensionerad efter era krav på funktion, säkerhet, kapacitet och tillgänglighet. Allt till en fast månadskostnad, så ni slipper fundera över kostnader för investeringar, drift och underhåll.

Har du frågor eller vill du beställa?

Ring oss på 08-684 04 840
eller maila sales@asedo.se