Asedo 365 Copilot

Fastighets-
digitalisering

Har ni som mål att öka lönsamheten?

Lägger ni onödig tid på manuellt arbete?

Önskar ni också att det gick att automatisera arbetsuppgifter?

Då är Asedo 365 Copilot för er

Genom att automatisera tidskrävande uppgifter frigörs tid och energi åt meningsfulla och produktiva arbetsuppgifter. Med Asedo 365 Copilot når ni era önskade affärsmål!

Låter det intressant?
Ta kontakt med säljare här
Låter det intressant?
Ta mig vidare till Sophone
Fördelar
Enkelt
Kostnadseffektivt
Tryggt

Vår Lösning

Vi erbjuder en skräddarsydd lösning som förbereder er organisation för framtiden. Vårt projekt är noggrant utformat för att ni ska kunna ta steget in i AI-eran med förtroende, trygghet och effektivitet.

Support & Utveckling

Detta steg markerar början på vår fortsatta resa tillsammans. Vi engagerar oss för er organisations eviga utveckling och framgång med beständig support och utbildningsmöjligheter.  Vårt mål är att ni ska kunna utforska och maximera potentialen i Copilot för Microsoft 365 och på så sätt vara i teknologins framkant.

Frågor

Hur många anställda är ni?

I dagsläget är vi 26st medarbetare.

Vilka städer finns ni i?

Vårt huvudkontor ligger på Södermalm i Stockholm. Men givetvis arbetar vi rikstäckande och har kunder på flera ställen i Sverige.

Vilka typer av tjänster tillhandahåller Asedo?

Vi levererar allt som har med företagets IT-miljö och struktur att göra. I stora drag så handlar det om IT-strategi, servermiljö och drift, nätverk och fiberaccess, support och tekniker, hårdvara och mjukvara, kommunikation samt dokument och fakturahantering. Dessutom levererar vi telefoni via vårt systerbolag Sophone AB samt facility managment via Asedo Skafferi.

Lagrar ni era kunders data inom Sveriges gränser?

Många utav våra tjänster kretsar kring Microsoft och dess lagringstjänster. Dock lagrar vi säkert och modernt våra kunders applikationer och information inom Sveriges gränser. Önskas en annan lösning kan vi självklart även erbjuda detta!

Maila oss en fråga

Redo att trycka
på knappen?

Ring oss på 08-684 04 840
eller maila sales@asedo.se