IT som tjänst

Fastighets-
digitalisering

Asedo vill förenkla något många tycker är krångligt - leverans av IT - för att göra livet på jobbet enklare och roligare. Ingen ska behöva lida av dåliga IT-lösningar! Genom långsiktigt engagemang, strategiarbete och kommunikation uppnår vi våra kunders mål tillsammans med dem.
Låter det intressant?
Ta kontakt med säljare här
Fördelar
Användarvänligt
Enkelt
Modernt
Molnbaserat
Tryggt

Vår lösning

Asedo har ett koncept där vi erbjuder en samlad, skalbar lösning för IT och kommunikation. Det särskiljande är främst enkelheten i hur du som kund har tillgång till tjänsten. Detta till skillnad från konkurrenterna som fokuserar på skräddarsydda och konsultberoende lösningar. Affärsnyttan maximeras i form av avlastning, snabb service, säkerhet samt bästa pris/prestanda.

Support

Utgångspunkten för vår supportavdelning är att rätt IT alltid ska vara uppdaterad och enkel att hantera. Det avlastar och hjälper företag att sänka kostnaderna samt gör medarbetarna effektivare och friare. Rätt IT maximerar säkerhetsnivåer, öppnar upp flaskhalsar och skapar möjligheter. Kalla det gärna arbetsglädje!

”Asedo hjälper oss att växa och utvecklas snabbt med rätt kompetens”

Lotta Curbo
VD, Grundare, Helleborusskolan

Frågor

Vilka städer finns ni i?

Vårt huvudkontor hittar du på Södermalm i Stockholm. Men givetvis arbetar vi rikstäckande och har kunder i dom flesta delar av Sverige :)

Lagrar ni era kunders data inom Sveriges gränser?

Många utav våra tjänster kretsar kring Microsoft och dess lagringstjänster. Dock lagrar vi säkert och modernt våra kunders applikationer och information inom Sveriges gränser. Önskas en annan lösning kan vi dock även erbjuda detta!

Hur många anställda är ni?

I dagsläget är vi 26st medarbetare.


Vilka typer av tjänster tillhandahåller Asedo?

Vi levererar alt som har med företagets IT-miljö och struktur att göra. I stora drag så handlar det om IT-strategi, servermiljö och drift, nätverk och fiberaccess, support och tekniker, hårdvara och mjukvara, kommunikation samt dokument och fakturahantering. Dessutom levererar vi telefoni via vårt systerbolag Sophone AB samt facility managment via Asedo Skafferi.

Maila oss en fråga

Redo att trycka
på knappen?

Ring oss på 08-684 04 840
eller maila sales@asedo.se