Print som tjänst

Fastighets-
digitalisering

Med den senaste tekniken inom dokumenthantering hjälper vi ditt företag till effektivare utskriftslösningar och kostnadsbesparing genom färre utskiftar. Dessutom bidrar det till minskad miljöpåverkan. Med Asedo 365 Utskrift som tjänst får du inte bara minskade kostnader för kontorets utskrifter och papper, utan även möjlighet att skriva ut dokument som lagras i molnet utan den traditionella printservern, du får en app-baserad användardisplay som anpassas efter ert behov, samt möjlighet att direkt scanna till eller hämta dokument från system så som till exempel Microsoft Onedrive.

Låter det intressant?
Ta kontakt med säljare här
Låter det intressant?
Ta mig vidare till Sophone
Fördelar
Grundläggande funktioner
Kostnadseffektivt
Hög utskriftskvalitet
Cloudready

Serviceavtal

Våra heltäckande serviceavtal inkluderar färg/svartvit, automatiskt tonerutskick, support via telefon och email, samt vid behov tekniker på plats. Därutöver ingår frakt, installation och konfiguration.

”Med Asedo som ensam leverantör av IT-hårdvara har jag kunnat fokusera på mina arbetsuppgifter i stället för jagandet av bra produkter”

Richard Wester
Project & Program Manager, Handelshögskolan

Frågor

Vilka städer finns ni i?

Vårt huvudkontor ligger på Södermalm i Stockholm. Men givetvis arbetar vi rikstäckande och har kunder på flera ställen i Sverige.

Lagrar ni era kunders data inom Sveriges gränser?

Många utav våra tjänster kretsar kring Microsoft och dess lagringstjänster. Dock lagrar vi säkert och modernt våra kunders applikationer och information inom Sveriges gränser. Önskas en annan lösning kan vi självklart även erbjuda detta!

Hur många anställda är ni?

I dagsläget är vi 26st medarbetare.

Vilka typer av tjänster tillhandahåller Asedo?

Vi levererar allt som har med företagets IT-miljö och struktur att göra. I stora drag så handlar det om IT-strategi, servermiljö och drift, nätverk och fiberaccess, support och tekniker, hårdvara och mjukvara, kommunikation samt dokument och fakturahantering. Dessutom levererar vi telefoni via vårt systerbolag Sophone AB samt facility managment via Asedo Skafferi.

Maila oss en fråga

Redo att trycka
på knappen?

Ring oss på 08-684 04 840
eller maila sales@asedo.se