Nätverk som tjänst

Fastighets-
digitalisering

Nätverk som tjänst [NaaS] innebär att ni får ett nätverk som är anpassat till just er verksamhet och era behov, till en fast månadskostnad. Inga dyra investeringar behövs, enkelt att budgetera, och vi på Asedo säkerställer tillgänglighet och funktionalitet.

Låter det intressant?
Ta kontakt med säljare här
Låter det intressant?
Ta mig vidare till Sophone
Fördelar
Användarvänligt
Enkelt
Modernt
Molnbaserat
Tryggt

Full funktionalitet

Asedo finns för företag som vill öka konkurrenskraften och maximera affärsnyttan genom att växla över till en nutida IT-strategi. Med Asedo Nätverk som tjänst får du ett säkert nätverk som alltid är uppdaterat. Med övervakning 24/7/365 säkerställer vi full funktionalitet med larm vid eventuella driftstopp. Allt till ett fast pris per månad.

Komplett lösning

I vår lösning har vi inkluderat allt du som kund behöver för att ha ett optimalt fungerande nätverk, både vad gäller installation & konfiguration men även licenser, hårdvara och garantier. Givetvis kan man smidigt styra och anpassa rättigheter både på användarnivå och per accesspunkt.

"Jag gillar Asedo, för de har gjort livet lättare"

Henrik Forsberg
Chef Teknik & Projekt, Novier

Frågor

Vilka städer finns ni i?

Vårt huvudkontor ligger på Södermalm i Stockholm. Men givetvis arbetar vi rikstäckande och har kunder på flera ställen i Sverige.

Lagrar ni era kunders data inom Sveriges gränser?

Många utav våra tjänster kretsar kring Microsoft och dess lagringstjänster. Dock lagrar vi säkert och modernt våra kunders applikationer och information inom Sveriges gränser. Önskas en annan lösning kan vi självklart även erbjuda detta!

Hur många anställda är ni?

I dagsläget är vi 26st medarbetare.

Vilka typer av tjänster tillhandahåller Asedo?

Vi levererar allt som har med företagets IT-miljö och struktur att göra. I stora drag så handlar det om IT-strategi, servermiljö och drift, nätverk och fiberaccess, support och tekniker, hårdvara och mjukvara, kommunikation samt dokument och fakturahantering. Dessutom levererar vi telefoni via vårt systerbolag Sophone AB samt facility managment via Asedo Skafferi.

Maila oss en fråga

Redo att trycka
på knappen?

Ring oss på 08-684 04 840
eller maila sales@asedo.se