Telefoni och övrig kommunikation

Fastighets-
digitalisering

Med telefoni via Asedo får ni en komplett lösning som är smidig vad gäller antal användare. Givetvis ingår app för iPhone & Android, softphone (telefon i datorn), fri support och fria ändringar, en operatörsoberoende växel, fullt integrerade mobilabonnemang, en driftsäker beprövad växellösning, samt löpande uppgraderingar med ny funktionalitet utan extra kostnad! Allt detta under samma tak: Sophone.

Låter det intressant?
Ta kontakt med säljare här
Låter det intressant?
Ta mig vidare till Sophone
Fördelar
Komplett telefoni
ditt val av operatör
modern växel
molnbaserad hårdvara

Molnbaserat

Moderna telefonilösningar skall vara molnbaserade. Förutom att det är smidigare att hantera spar det pengar och ger dig friheten att växa. Molnbaserade växlar ger företag och organisationer en stor lösning även om du idag är liten.

Flexibelt

Asedos telefonilösningar är helt flexibla och dessutom operatörsoberoende. Vi jobbar med samtliga aktörer på marknaden vilket ger dig som kund oändliga möjligheter att tillsammans med oss sätta ihop den lösning som passar just dig bäst!

”Med Asedo som ensam leverantör av IT-hårdvara har jag kunnat fokusera på mina arbetsuppgifter i stället för jagandet av bra produkter”

Richard Wester
Project & Program Manager, Handelshögskolan

Frågor

Vilka städer finns ni i?

Vårt huvudkontor ligger på Södermalm i Stockholm. Men givetvis arbetar vi rikstäckande och har kunder på flera ställen i Sverige.

Lagrar ni era kunders data inom Sveriges gränser?

Många utav våra tjänster kretsar kring Microsoft och dess lagringstjänster. Dock lagrar vi säkert och modernt våra kunders applikationer och information inom Sveriges gränser. Önskas en annan lösning kan vi självklart även erbjuda detta!

Hur många anställda är ni?

I dagsläget är vi 26st medarbetare.

Vilka typer av tjänster tillhandahåller Asedo?

Vi levererar allt som har med företagets IT-miljö och struktur att göra. I stora drag så handlar det om IT-strategi, servermiljö och drift, nätverk och fiberaccess, support och tekniker, hårdvara och mjukvara, kommunikation samt dokument och fakturahantering. Dessutom levererar vi telefoni via vårt systerbolag Sophone AB samt facility managment via Asedo Skafferi.

Maila oss en fråga

Redo att trycka
på knappen?

Ring oss på 08-684 04 840
eller maila sales@asedo.se