Fastighetsdigitalisering

Fastighets-
digitalisering

Med Proptech eller fastighetsdigitalisering som vi kallar det hjälper vi fastighetsägare, förvaltare samt hyresgäster att säkerställa högsta driftssäkerhet vilket bidrar till smartare fastigheter som spar både tid och pengar. Smart va!
Låter det intressant?
Ta kontakt med säljare här
Låter det intressant?
Ta mig vidare till Sophone
Fördelar
smart fastighet
uppkopplad
spar tid och pengar
driftsäkert

Kundresan

Kundresan börjar med inventering av fastigheten samt förslag på uppgradering av fastigheterna. Efter detta påbörjas upphandling och implementation av fiber och hårdvara. När detta är säkerställt funktionstestas och klarrapporteras funktionen. Givetvis dokumenteras allt och överlämnas till ansvarig kontaktperson. Allt är nu klart och fastigheten är uppkopplad! Löpande sker dock hygienanalys och uppgradering av all hårdvara för att säkerställa optimal drift.

Resultatet

Som fastighetsägare framtidssäkras fastigheten genom att den digitaliseras. I regel innebär detta högre kundnöjdhet samt ökade intäkter. I de allra flesta fall kan du även räkna med upp till 35% lägre fiberpriser. Vidare får fastighetsvärd/kundansvarig mer tid för hyresgästerna istället för problemlösning. Digitaliserade fastigheter innebär även snabbare ärendehantering samt felavhjälpning vid larm.

"Jag gillar Asedo, för de har gjort livet lättare"

Henrik Forsberg
Chef Teknik & Projekt, Novier

Frågor

Vilka städer finns ni i?

Vårt huvudkontor hittar du på Södermalm i Stockholm. Men givetvis arbetar vi rikstäckande och har kunder i dom flesta delar av Sverige :)

Lagrar ni era kunders data inom Sveriges gränser?

Många utav våra tjänster kretsar kring Microsoft och dess lagringstjänster. Dock lagrar vi säkert och modernt våra kunders applikationer och information inom Sveriges gränser. Önskas en annan lösning kan vi självklar även erbjuda detta!

Hur många anställda är ni?

I dagsläget är vi 26st medarbetare.


Vilka typer av tjänster tillhandahåller Asedo?

Vi levererar allt som har med företagets IT-miljö och struktur att göra. I stora drag så handlar det om IT-strategi, servermiljö och drift, nätverk och fiberaccess, support och tekniker, hårdvara och mjukvara, kommunikation samt dokument och fakturahantering. Dessutom levererar vi telefoni via vårt systerbolag Sophone AB samt facility managment via Asedo Skafferi.

Maila oss en fråga

Redo att trycka
på knappen?

Ring oss på 08-684 04 840
eller maila sales@asedo.se