Team Asedo

Hos oss på Asedo arbetar människor med olika bakgrund, intressen och livssituation. Ingen är den andre lik, och så vill vi ha det, eftersom vi ser hur våra olikheter kompletterar varandra. Men vi har en sak gemensamt; vi är fast beslutna att göra det som krävs för att lösa våra kunders behov och utmaningar, och vi ger oss inte förrän det är gjort.

Hos oss är det högt i tak, och även om kunden står i fokus, är det viktigt för oss att alla vi som jobbar här trivs och mår bra tillsammans.

Vill du jobba med oss? Kika nedan om vi har en tjänst som passar dig, eller skicka en spontanansökan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss här

Kultur

Vi på Asedo vill bygga världens bästa företag tillsammans! Vi tror på ömsesidig tillit och respekt, och vi utgår ifrån att vi alla vill företagets bästa. För oss är det en självklarhet att involvera och hjälpa varandra för att tillsammans utvecklas och uppnå bästa resultat.

Eftersom vi är övertygade om att vägen till framgång går via förtroende och välfungerande relationer, utgör detta en del av verksamhetens grundläggande värderingar. Vi arbetar med kundupplevelse på kundens villkor, med stort fokus på att förenkla och underlätta allt som har med den arbetsrelaterade IT:n att göra.

Hos oss bryr vi oss om varandra, om våra kunder och om bolagets gemensamma framgång. Det gör att vi ständigt är på tårna, lär oss nya saker, och växer kontinuerligt. Som individer, men även som företag. Dessutom har vi kul längs vägen!

Värderingar

För oss är det viktigare vem du är, än vad du har gjort. Vi är orädda och kreativa när det gäller att hitta nya kunder och lösningar, och drivs av att skapa goda resultat och att göra våra kunder nöjda. Med vårt lösningsfokuserade tillvägagångssätt ser vi möjligheter istället för hinder. Det är med utgångspunkten att IT och kommunikation ”bara ska fungera” som vi hjälper företagare att spara tid genom att digitalisera och automatisera.

Förmåner

Hos oss erbjuds du ett stimulerande och utvecklande arbete på en ständigt växande byrå. Utöver trevliga och prestigelösa medarbetare med många års erfarenhet från branschen erbjuds du flextid och möjlighet att arbeta på distans när det behövs, kompetensutveckling, ett helhetskoncept för hälsa och friskvård, pensionslösning samt inte minst flera kickoffer och roliga aktiviteter per år (inklusive minst en resa).

43
Antal
fester
26
Antal
anställda
10
Verksamt
antal år
5
Genomsnittlig
anställningstid