"Utöver bra och prisvärd IT-hårdvara har Asedo även levererat excellent kundservice, smidig kontakt och ett mycket trevligt bemötande"

Leif Eliasson
VD

Zensum är en låneförmedlare som funnits sedan 2013 och som hjälpt över 500 000 kunder att jämföra sina privatlån. Genom ansvarig låneförmedling vill Zensum frigöra människor från onödiga utgifter. Med hjälp av duktiga teknikutvecklare, stor kundtjänst och nära samarbete med noga utvalda långivare vill vi ge våra kunder en lika snabb som trygg låneförmedling. Vi tror oss veta att en trygg och hållbar låneförmedling görs bäst när riktiga människor pratar med andra människor. Därför har vi en stor erfaren kundtjänst.

En stor del av Zensums kommunikation med sina kunder sker digitalt: via SMS, mail och telefoni. Det är därför väldigt viktigt för oss att ha rätt teknik och rätt verktyg för att snabbt och enkelt kunna kommunicera med kunder och med partners.

Asedo har hjälp Zensum med rätt hårdvara till bästa pris och vi har därför kunnat sparat pengar men även tid när vi sluppit jämföra och leta efter det bästa priset på den nyaste tekniken. Finansieringslösningen som Asedo levererar ger dessutom Zensum ökad kontroll på sina enheter och en bra totalekonomi.

Levererade tjänster
Nästa case